Firma ze wszech miar godna niepolecenia, że się tak zawile wyrażę

. Mam dość niezłe rozeznanie w jej produktach, gdyż zasięgałem opinii na zlecenie plus sporo jej produktów musiałem z różnych aut usuwać....niedługo po zamontowaniu prze właścicieli. W moim odczuciu bezpośredni konkurent takich firm jak Hans Pries(Topran), GPD(Timmen Group), Dogru Kaucuk(czy inne ???? Kaucuk, bo jest kilka...Kaucuków

), Rouville(jak kto woli -ja się u nich naciąłem na "tania czajna")....eeee...innych nie pamiętam choć np. dołączyłbym osobiście 90% włoskich części(ale lepsze niż Hart jednak).
U nas przeszła mini fala "taksówkarze odkrywają Harta". Na pytania co to warte -same bluzgi.
W przypadku hamulców zdecydowanie, powtarzam zdecydowanie odradzam. Z hamulcami się nie żartuje, a założę się, że prezes/kacyk/guru(zależy kogo tam mają

) Harta nie jeździ na tarczach z własnej produkcji
FilipW -Twój przykład mnie zdumiewa po tym co widziałem z produktów Harta po użyciu

. Ale to jeszcze gorzej -skoro raz robię dobre, raz kiepskie produkty...powtarzalność jakościowa to żart. Ja tam nie chodzę na ruletkę i w totka nie gram

Kupię okazyjnie BLOS(BLOSy) używane, sprawne. Pisz na PW. Masz ZDROWE blachy kolor 900 pisz. Wersja sprzed liftu na szerokiej listwie. Błotniki bez bocznych kierunkowskazów.