5. czytelność przy 150x150px, 150x300px - zaleznie od przyjetych proporcji
Sa to wytyczne ktorymi nalezaloby sie kierowac, nie sa to jednak sztywne reguly.
Przewidzianą nagrodą jest uznanie zwycięskiego projektu jako oficjalne logo Forum Mercedes 201-124 oraz dodanie autora do grupy "Zwyciezcy Konkursow"
W zeleżności od liczby przysłanych projektów zdecydujemy w gronie administracyjnym czy stworzyć ankietę ze wszystkimi czy też przeprowadzimy wstępna selekcje. Zastrzegamy sobie prawo do nie wybrania oficjalnego logo gdyby liczba zgłoszeń była zbyt mała lub ich jakość była niewystarczająca.
Projekty prosimy przesyłać na adres logo@mb201-124.eu, pojedyńczo lub w paczkach, w tytule podając jedynie nick z forum. Ostateczny termin nadsylania projektow to 30 kwiecien 2009.
_________________ Pozdrawiam, szafa.
veravend.pl - dystrybutory do wody pitnej, filtry dla domu
Ostatnio zmieniony przez szafa Sro Maj 06, 2009 01:39, w całości zmieniany 1 raz
pheon, dzialaj smialo. Zawsze mozesz podeslac cos "pokonkursowo"
_________________ OGLOSZENIE - SPRZEDAM
"Jak mowie to mowie, jak mowie to wiem. Jak nie wiem to sie nie odzywam"
"Kierunkowskaz sluzy do sygnalizowania ZAMIARU wykonania manewru"
Mercedes: inny
Wiek: 28 Dołączył: 04 Sty 2007 Posty: 3674 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 13:42
Inne auto/a: Opel Corsa 1.3CDTI Van / Skoda Felicjia Pick-up 1.9D / Toyota RAV4 II
w zwiazku z malym zainteresowaniem konkursem a co za tym idzie mala iloscia projektow nadeslanych, rezygnujemy w aktualnym czasie z wybierania nowego logo forum
dziekujemy wszystkim ktorzy nadeslali swoje prace wezmiemy je pod uwage w przyszlosci kiedy jeszcze raz wrocimy do tego tematu
oooooooooo.ja tez dopiero teraz zauwazyłem .nie no tak to nie moze byc.jutro biore sie za ponad konkursowe logo.w sumie gdzie indziej niz na hyde parku ale moze Szafa gdzies indziej tzreba bylo wkleic temat ja do hyde parku nie zagladałem przez pierwsze poł roku wogle bo myslałme ze tam nic ciekawego nie ma pozdro
[ Dodano: Czw Paź 29, 2009 01:16 ]
teraz dopiero zauwazylem ze jednak to nie jest w HP:)
Mercedes: inny
Wiek: 28 Dołączył: 04 Sty 2007 Posty: 3674 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 18:27
Inne auto/a: Opel Corsa 1.3CDTI Van / Skoda Felicjia Pick-up 1.9D / Toyota RAV4 II
neonlight, w zasadzie to projekty mozna podsylac caly czas, sprawa jest nadal otwarta bo predzej czy pozniej logo bedziemy musieli zrobic, tyle ze poki co zrezygnowalismy z formy konkursowej
tak wiec jezeli ktos ma ochote przygotowac jakis projekt, prosze podsylac zgodnie z wytycznymi na adres logo@mb201-124.eu
marecky, jesli chodzi o banerek forumowy to bylo to juz z milon razy napisane: auto kol. KamilW124. Niestety, po kolizji juz nie istnieje.
_________________ OGLOSZENIE - SPRZEDAM
"Jak mowie to mowie, jak mowie to wiem. Jak nie wiem to sie nie odzywam"
"Kierunkowskaz sluzy do sygnalizowania ZAMIARU wykonania manewru"
ile propozycji loga przygotowaliscie i przeslaliscie?
nie odwracaj kota ogonem, proszę. Na taką formę rozmowy mnie nie złapiesz Ty prowokator jesteś Mógłbym zadać to samo pytanie i tak to nic nie zmieni, a bedzie tylko mielenie ozorem... bezsensu. Jeżeli nie ma godnych propozycji nowego LOGO, nie ma rozstrzygnięcia, to po co zmieniać obecne LOGO? Najgorsze w tym wszystkim, jest brak decyzji, a nawet zła decyzja, jest decyzją. Więc...
zlot się zbliża, a my znowu, jak dzieci niczyje, co nawet własnej chorągwi nie mają.