Wysłany: Pią Maj 30, 2008 23:40 Mercedes-Benz katalogi pojazdów
Inne auto/a: Saxo 1.1 Bic '01
Witam.
Ojciec przetrzepał wszystkich znajomych handlarzy i oto co udało się odkopać. Wszystko po polsku wyniesione z salonów Mercedesa bardzo dawno temu
Mama nadzieję, że żaden moderator mnie bić nie będzie za to, że będę to wrzucać partiami, bo skaner mam zabójczo wolny, a niestety czas ograniczony, więc wszystkiego wrzucić nie zdążę. Z góry proszę o scalanie dorzuconych postów
Mercedes 190:
To na rozgrzewkę było. Reszta jak przeskanuję
Charlie9, ja tutaj już męczę kolejne skany. Mam zaprzestać? Czy oznaczenie tego logo forum i moim nickiem oznacza, że będę musiał to wszystko zamieszczać jeszcze raz?
Mercedes-Benz 190 2.3 16V:
Wiem, że się wstrzymać miałem, ale ostatecznie to pal licho ten program, demko mnie wkurzyło i tyle Chciałem, żeby były oznaczenia "mb201-124.eu", ale że program w wersji próbnej, to na pół obrazka musiała być reklama Koniec końców to jakby ktoś z "MOD teamu" chciał może to poprzerabiać. Ważne, że jest informacja, od kogo to już dla mnie mniej istotne!
Mercedes-Benz 190 ABC Tuning&Style:
ABC Exclusive Tuning Company:
Ten prospekt mnie po prostu wymęczył, 41 stron. Prawie pół dnia mi na to zeszło, ale czego się nie robi dla Forum Mam nadzieję, że kiedyś taki egzemplarz dołączy do naszego grona..
Mercedes-Benz 280/380/500 SL:
Scalono posty
_________________ E250 wraca do gry!
Ostatnio zmieniony przez jackie01 Sob Maj 31, 2008 23:35, w całości zmieniany 3 razy
Szop, za takie info/scany na pewno wlos z glowy Ci nie spadnie. Super sprawa
Dobrze byloby opatrzec scany znakami wodnymi froum i Twoim nickiem. Trzeba zagadac do szafy o programik.
_________________ OGLOSZENIE - SPRZEDAM
"Jak mowie to mowie, jak mowie to wiem. Jak nie wiem to sie nie odzywam"
"Kierunkowskaz sluzy do sygnalizowania ZAMIARU wykonania manewru"
Ostatnio zmieniony przez Charlie9 Pią Maj 30, 2008 23:44, w całości zmieniany 1 raz
Borat, widzę, że nie trafiłem z tą aluzją Po polsku wyniesione, czyli w kieszeń i w nogi Mam już przyszykowane kolejne skany, myślę, że bardzo Was zainteresują. Choćby dane z ABC Tuning co i jak podkręcali w 190 i jakie przyrosty mocy z tego były Jest tam trochę po angielsku, w razie czego myślę nasze spece od niemieckiego pomogą! Tak więc sprężać mi się z tym logo-programem
SzmicioW124, Radosław, przy dobrym świetle i nawet przeciętnym aparacie nie powinno być źle, ja też będę musiał cześć zrobić aparatem, bo format jest większy od A4
EDIT:
Borat, chyba troszkę przesadziłeś z soczkiem
Ostatnio zmieniony przez Szop Sob Maj 31, 2008 12:32, w całości zmieniany 3 razy
Kolejna porcja katalogów, tym razem to zdjęcia niestety. Format katalogu jest większy niż A4 i nie dało się tego zrobić inaczej. Myślę, że większość jednak widać, wykorzystałem statyw i tragedii specjalnej nie ma
Mercedes-Benz D&W Tuning&Style:
Mam nadzieję, że dają radę i się podobały
Kolejna porcja jak znajdę trochę weny i czasu
Ostatnio zmieniony przez Jakub Wto Cze 10, 2008 19:55, w całości zmieniany 1 raz
_________________ OGLOSZENIE - SPRZEDAM
"Jak mowie to mowie, jak mowie to wiem. Jak nie wiem to sie nie odzywam"
"Kierunkowskaz sluzy do sygnalizowania ZAMIARU wykonania manewru"
Tak mam jeszcze coś Szkoda, że jednak nie miałem inaczej tego zrobić, szczególnie wkurza mnie ten flesz, ale już w zeszłym tygodniu próbowałem przy naturalnym świetle i wychodziło podobnie Gdyby pojawiła się jakaś sposobność skanowania to wrzucę raz jeszcze
Ostatnio zmieniony przez Szop Pią Cze 06, 2008 21:59, w całości zmieniany 2 razy