Z legionowa był TEN
Blacharsko wyglądał nieźle, ale konsola środkowa jakoś dziwnie podniesiona i coś z prawym boczkiem i fotelem nie halo, brak hardtopu.
Wylot z wawy na gdańsk: klik
Ten ma uszkodzony przód ewidentnie nadział sie na hak, do poprawy maska zderzak grill, poza tym 91r i bardzo dziwny środek
Gdańsk: kliken machen Ten ma nie oryginalny środek znaczy sie obszyty jest nową skórą i coś dziwnego z silnikiem. Po odpaleniu pracował równiutko, rozgrzał się. A jak pojechałem na jazdę próbną, auto zaczęło dziwnie rzucać, jak na V8 to chodził bardzo nie równo i strasznie drżał jak przyspieszałem.
Był jeszcze TEN z wawy, ale to już inna historia. Niby AMG, a jeden próg chromowany miał AMG drugi mercedes benz, fotele były mokre, bo uszczelki przy miękkim dachu przepuszczają, a silnik był "spocony"
Te opisane powyżej są BEE mam gdzieś viny do nich.
W wawie chce jeszcze pojechać obejrzeć TEGO chociaż to troszkę dużo jak na moje możliwości, aczkolwiek kto wie
No i teraz chcę się wybrać gdzieś na wycieczkę w polskę i zaczynam kontaktować się z ludźmi z południa i południowego wschodu
Na razie doprosiłem się tylko jednego VINu do TEGO , wygląda dobrze tylko ten 91r. to jest wersja na włochy z ciekawym wyposażeniem. MINUS to pompowane 4 amory.
Wie ktoś może jak wyglądały 8szprychowe felgi z tamtych lat które zakładali do SL bo tak z VINu wychodzi do tego auta.
Na razie tyle. Jak byście przeglądali allegro lub jakieś inne rzeczy i znajdziecie coś ciekawego to dajcie znać
będę dzwięczny
O wyjeździe na zachód też myślę, najchętniej szwaajcaria, ale tam przeraża mnie 18% cła dodatkowo:/ Na razie POLSKĘ chce przeszukać
Pozdrawiam i przepraszam za tasiemca

ale tylko na PW moge napisać dlaczego 

z zew i wew nie ma nic z AMG. Mówił, że robili coś przy silniku i jakieś części nie posowały, w związku z czym doszli do tego, iż to 6.0
Nowości