Regulamin działu
I. Dział nie jest moderowany (tematy nie wymagają akceptacji Moderatora) II. Zapoznaj się ze sposobem formułowania tematów i trzymaj się przyjętego schematu. III. Informacje o imprezach innych for lub klubów powinny być najpierw konsultowane z Moderatorem działu. IV. Zdjęcia zamieszczaj w formie miniaturek wg. Zasad zamieszczania zdjęć V. Nieprzestrzeganie Regulaminu będzie skutkowac usunięciem tematu/postu lub ostrzeżeniem.
Czasowo nie akceptujemy ogłoszeń innych klubów i forów.
piotrek.m5, wraca 12.11 damy mu 2 dni zeby blednik doszedl do rownowagi. moze w sobote 14.11 gdzies na walach chrobrego(lub inne miejsce jasne blonia itp) mysle ze dobrze byloby sie spotkac w godz popoludniowych np 16-18 jak jeszcze jes widno. co wy na to krema o 20 to wg mnie porazka. over
Ja dzisiaj dostalem wiadomośc że rodzina z daleka ma się mi zwalić na ten właśnie weekend i chyba z mojej obecnosci będzie kupa... A tak się fajnie zapowiada
Ostatnio edytowano 3 lis 2009, o 22:54 przez piotrek.m5, łącznie edytowano 1 raz
piotrek.m5, jak przyjada to bierz ze soba zawsze to 1 wiecej, jak nie to zabierz ich na zwiedzanie szczecina i .......... , jeszcze mozesz sie wyrwac na 2h w czasie biesiady. poza tym umawialismy sie wczesniej i darul, tez z daleka przyjedzie
haloo cos nie widac chetnych wajkowcy zapadli w sen zimowy? jedynie iks-pe jest usprawiedliwiony ciezka zima idzie a pekinka za dlugo na polu nie polezy