Zapłaciłem za nie na allegro 180zł z wysyłką. Nakładki na pedał hamulca pomocniczego i hamulca zasadniczego pasują bez żadnych przeróbek, z tym że z tą ostatnią jest trochę zabawy bo z racji tego że jest na niej założona blacha dużo trudniej się zakłada, ale z pomocą małego płaskiego śrubokręta i ewentualnie odrobiny płynu do mycia naczyń jest to spokojnie do zrobienia.
Pedał gazu to już zupełnie inna bajka bo trzeba go nieco przerobić. Pedał zdejmujemy poprzez wyjęcie plastikowego klipsa na dole, zesunięcie do góry z blachy na której jest osadzony, obracamy o 90 stopni i wyjmujemy w dół z popychacza od gazu.
Następnie ściągamy z niego nakładkę gumową, przy użyciu np.elektronarzędzia typu mały flex ( ja używałem mikroszlifierki z maleńkimi tarczkami o śr. ok 2 cm),skracamy pedał od góry o około 5-6mm
.Następnie przy użyciu tego samego narzędzia ścinamy boki pedału gazu do takiej postaci:

Teraz potrzebujemy tylko wyciąć środkową część pedału gazu w ten sposób:

Następnie nakładkę AMG na pedał gazu przecinamy w dolnej części nożyczkami (przez środkowy otworek)

zakładamy na pedał i jeżeli dochodzi do plastikowego "oparcia" na pedale a boki nie fałdują się

to pozostaje nam tylko dociąć gumkę nakładki do wycięcia w pedale:

Montaż pedału w odwrotnej kolejności niż demontaż.
Na zakończenie wygląda to tak:

Temat jest zamknięty