Skocz do zawartości

Forum Mercedes 201-124 Lepsze niż klub!!! używa plików cookies. Przeczytaj Politykę Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby wiadomość ta więcej się nie wyświetlała proszę klikąć przycisk:    Wyłącz

- - - - -

[ML W163] komputer i telefon


2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Offline   wlodek1916


  • Postów: 27
  • Na forum od: 25 mar 2016
  • Miejscowość: Opole
  • Mercedes:inny / brak
  • Rocznik:brak
  • Nadwozie:brak
  • Skrzynia biegów:brak
  • Opcja:brak
  • Alternatywne paliwo:brak

Napisano 22 sierpień 2016 - 11:47

Witam tak jak w temacie wszystko było okej nagle wchodzę do auta odpalam i komputer i telefon nie działa, ani się nie świeci, ani nie reaguje na jakiekolwiek działanie... Zna ktoś się na tym (ma to jakieś powiązanie ze sobą? wygląda na to, że nie ma prądu) nie chce ciągnąć z tym do mechanika nie mam za bardzo kasy, a może to jakaś błahostka no i auto cały czas potrzebne do pracy. Dzięki za pomoc pozdrawiam.

#2 Offline   wlodek1916


  • Postów: 27
  • Na forum od: 25 mar 2016
  • Miejscowość: Opole
  • Mercedes:inny / brak
  • Rocznik:brak
  • Nadwozie:brak
  • Skrzynia biegów:brak
  • Opcja:brak
  • Alternatywne paliwo:brak

Napisano 27 sierpień 2016 - 14:08

miałem odłączone pod siedzeniem pasażera jeden przewód (taki ze szpilkami) podłaczyłem go i telefon zaczał działac a komputer dalej nie -,- ma to wgl jakis zwiazek z tym pod siedzeniem ? :O

#3 Offline   k0niu86


  • Postów: 284
  • Na forum od: 17 sty 2012
  • Miejscowość: Rzeszów / Kraków
  • Mercedes:inny / brak
  • Rocznik:brak
  • Nadwozie:brak
  • Skrzynia biegów:brak
  • Opcja:brak
  • Alternatywne paliwo:brak
  • Drugi Mercedes:ML320 W163

Napisano 16 wrzesień 2016 - 13:55

Wyświetl postUżytkownik wlodek1916 dnia 27 sierpień 2016 - 14:08 napisał

miałem odłączone pod siedzeniem pasażera jeden przewód (taki ze szpilkami) podłaczyłem go i telefon zaczał działac a komputer dalej nie -,- ma to wgl jakis zwiazek z tym pod siedzeniem ? :O

Mówisz o komputerze TRIP czy o komputerze w Command?