Ostatnimi czasy dają się we znaki problemy z serwerami hostingowymi przez co mocno cierpli wartość merytoryczna i spójność tematów na naszym forum. Postanowiliśmy w związku z tym uruchomić własny hosting zdjęć i grafik na potrzeby forum. Dodana została nowa zakładka w głównym menu forum, oraz zmienione zostały Zasady zamieszczania zdjęć, w których to jest krótka i prosta instrukcja jak z naszego hostingu korzystać.
Mamy nadzieje że pozwoli to, w perspektywie czasu, pozytywnie wpłynąć na czytelność forum a Wam Użytkownicy pozwoli na bardziej komfortowe z niego korzystanie
Przy okazji, prosimy aby hosting używany był jedynie na potrzeby zamieszczania tematów i wiadomości prywatnych na naszym forum. Hosting taki generuje dodatkowe obciążenie serwera jak i wzrost transferu a obie te rzeczy niestety nie są za darmo Zamieszczane grafiki fajnie jakby nie miały maksymalnego dopuszczalnego rozmiaru
Na wszelkie pytania chętnie odpowiemy w tym temacie.
1
Nowe zasady zamieszczania zdjęć, hosting zdjęć na serwerze forum
Rozpoczęty przez szafa, gru 27 2014 22:50
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 grudnia 2014 - 22:50
Napisano 30 stycznia 2018 - 20:15
Witam
Moze jestem za malo inteligentny, ale chcialbym wrzucic choc jedno zdjecie mojej Gwiazdy i nie bardzo wiem gdzie wkleic ten kod, prosze o pomoc, tak krok po kroku.
Z gory dzieki i pozdrawiam
Moze jestem za malo inteligentny, ale chcialbym wrzucic choc jedno zdjecie mojej Gwiazdy i nie bardzo wiem gdzie wkleic ten kod, prosze o pomoc, tak krok po kroku.
Z gory dzieki i pozdrawiam
Napisano 30 stycznia 2018 - 21:07
Musisz założyć swoją galerię tutaj:
http://mb201-124.eu/...b-uzytkownikow/
Galeria to nic innego, jak po prostu nowy temat.
W tym nowym temacie możesz opisać swoje auto a potem wkleić kod do wrzuconego w hosting zdjęcia. W ten sposób masz swoje własne miejsce na forumie.
http://mb201-124.eu/...b-uzytkownikow/
Galeria to nic innego, jak po prostu nowy temat.
W tym nowym temacie możesz opisać swoje auto a potem wkleić kod do wrzuconego w hosting zdjęcia. W ten sposób masz swoje własne miejsce na forumie.