Ministerstwa się zachciewa- też mi Panisko z mercedesa
1
Opinie o usuwaniu kont - Geneza powstania "elitarnego" klubu w124.pl
Rozpoczęty przez XM, maj 24 2013 09:03
134 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 maja 2013 - 23:32
Napisano 26 maja 2013 - 23:57
No dobra tema stoczył się wystarczająco żeby wylądować w HP.
Napisano 27 maja 2013 - 00:24
Stoczył ???
Ja myślałem że ukazuje was w świetle - kurcze to też ludzie. Czasami kolor oczy zaślepi , ale jednak nadają na tych samych falach
Ja myślałem że ukazuje was w świetle - kurcze to też ludzie. Czasami kolor oczy zaślepi , ale jednak nadają na tych samych falach
Napisano 27 maja 2013 - 00:28
Jednak wyluzował się na tyle żeby do uwag administracyjnych nie przystawać
a mimo wszystko zobowiązywałem się porządku pilnować ( ) więc przeniosłem.
a mimo wszystko zobowiązywałem się porządku pilnować ( ) więc przeniosłem.
Użytkownik Lord Zekanda edytował ten post 27 maja 2013 - 00:30
Napisano 27 maja 2013 - 06:48
Może zróbcie jakiś dopisek w tamtym temacie, aby samobójcy przeczytali najpierw ten temat i wiedzieli, że świat potępia ich wybór .
Napisano 27 maja 2013 - 08:23
Nie wiesz że samobójca tym chętniej skacze im większą uwagę przyciągnie?
Zresztą jeśli blefuje to egoizm
a jeśli skoczy to darwinizm
Zresztą jeśli blefuje to egoizm
a jeśli skoczy to darwinizm
Napisano 27 maja 2013 - 09:05
Ja myślę, że niebiescy grają pod publiczność i nie należy im ufać
Napisano 27 maja 2013 - 12:37
A Ty myślałeś że można????
Azali nie znasz traktatu o moderatorze??
Otóż podczas wykopalisk nieopodal greckiego amfiteatru (tam gdzie onegdaj wygódki stały) natrafiono przypadkiem
na strzępy papirusu (zużytego co prawda ale już wywietrzało ) opowiadającego historie tytana
Moderiusa który za kradzież talonów na paliwo został zbanowany na Olimpie i przykuty do amfory skazany na wieczne picie na sępa.
Dopiero w czasach ostatniego królestwa rzymskiego za panowania cezara Adminusa Komodusa Szkarłatniusa
kronikarz Moderatrion z Cezarei natrafiwszy na ów manuskrypt postanowił nieco dostosować go do współczesnych sobie czasów,
zmieniając amforę na skałę Kałkazu, sępa przywracając do jego naturalnej roli i tylko wątroba miała nadal przechlapane
W średniowiecznych kronikach klasztornych pojawia się też wzmianka o straszliwym transylwańskim hrabim Moderaturze,
który zasłynął z krwawego przywracania porządku przy użyciu miecza zwanego przez ludność warnem piekielnym.
Minęły wieki i zło zmieniło twarz ale nadal czyha na wasze potknięcie
Azali nie znasz traktatu o moderatorze??
Otóż podczas wykopalisk nieopodal greckiego amfiteatru (tam gdzie onegdaj wygódki stały) natrafiono przypadkiem
na strzępy papirusu (zużytego co prawda ale już wywietrzało ) opowiadającego historie tytana
Moderiusa który za kradzież talonów na paliwo został zbanowany na Olimpie i przykuty do amfory skazany na wieczne picie na sępa.
Dopiero w czasach ostatniego królestwa rzymskiego za panowania cezara Adminusa Komodusa Szkarłatniusa
kronikarz Moderatrion z Cezarei natrafiwszy na ów manuskrypt postanowił nieco dostosować go do współczesnych sobie czasów,
zmieniając amforę na skałę Kałkazu, sępa przywracając do jego naturalnej roli i tylko wątroba miała nadal przechlapane
W średniowiecznych kronikach klasztornych pojawia się też wzmianka o straszliwym transylwańskim hrabim Moderaturze,
który zasłynął z krwawego przywracania porządku przy użyciu miecza zwanego przez ludność warnem piekielnym.
Minęły wieki i zło zmieniło twarz ale nadal czyha na wasze potknięcie
Napisano 27 maja 2013 - 16:41
A ja myślę że to wszystko wymyśliłeś
Napisano 27 maja 2013 - 16:56
Ufać moderatorowi..... proszę....