jaklub80, ten bialy MB jest kolegi prusball, ktory u nas na forum tez sie udziela
1
404 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 kwietnia 2007 - 19:24
Napisano 03 maja 2007 - 23:13
No dobra... to ostatnia juz paczka zdjec ze zlotu...
http://www.sendspace.com/file/p4ckye
a oto porzykladowe dwa zdjecia:
mysle ze warto sciagnac calosc ~26MB.
pozniej wstawie jeszcze filmy, tylko dzwiek zmontuje jakis bo 3/4 to szum wiatru
Jako ze wszystkie wstawione paczki oraz filmy mam u siebie zebrane i w sumie wychodzi tego ponad 1GB dla niektorych moze byc klopotem sciagniecie wszystkiego z netu dlatego przygotuje plytke DVD zawierajaca zebrane do tej pory przeze mnie materialy i przy najblizszych okazjach postaram sie ja chetnym przekazac... Prosze o jakies info na PW kto bylby taka zainteresowany abym mniej wiecej wiedzial ile kopii zrobic.
http://www.sendspace.com/file/p4ckye
a oto porzykladowe dwa zdjecia:
mysle ze warto sciagnac calosc ~26MB.
pozniej wstawie jeszcze filmy, tylko dzwiek zmontuje jakis bo 3/4 to szum wiatru
Jako ze wszystkie wstawione paczki oraz filmy mam u siebie zebrane i w sumie wychodzi tego ponad 1GB dla niektorych moze byc klopotem sciagniecie wszystkiego z netu dlatego przygotuje plytke DVD zawierajaca zebrane do tej pory przeze mnie materialy i przy najblizszych okazjach postaram sie ja chetnym przekazac... Prosze o jakies info na PW kto bylby taka zainteresowany abym mniej wiecej wiedzial ile kopii zrobic.
Napisano 09 kwietnia 2013 - 14:46
OO zalapalem sie na 2 fotach Az lezka w oku sie kreci. To byly czasy
Napisano 09 kwietnia 2013 - 14:54
ale odgrzales kotleta
ale co fakt, to fakt... jedne z najlepszych, doborowa ekipa i atmosfera
ale co fakt, to fakt... jedne z najlepszych, doborowa ekipa i atmosfera
Napisano 22 stycznia 2019 - 15:18
Siemanko, ciekaw jestem czy jeszcze są tutaj ludziska z tego zlotu ? Bardzo miło go wspominam... Panowie, normalnie trochę szok, ale w bliżej nie ustalonych okolicznościach ( zupełny przypadek ) odkupiłem ten sam samochód którym kiedyś byłem na tym spocie
To dopiero ,,odgrzany kotlet"
To dopiero ,,odgrzany kotlet"
Użytkownik lukasz edytował ten post 22 stycznia 2019 - 15:18