fayapan, jakiego jury? To nie PZPN !
2
269 odpowiedzi w tym temacie
#251 Gość_felix_
Napisano 18 czerwca 2012 - 13:30
Napisano 18 czerwca 2012 - 22:00
Żuri to żuri. A w PZPN-ie to właśnie jest "zarząd" jak śmiesznie by to nie brzmiało
#253 Gość_bartekkoti_
Napisano 20 czerwca 2012 - 10:10
Mogę potwierdzić bo rodzina ze mnie żadna xD.. ale ciesze się że są te wyniki xD.... pytanie, będą dostępne czasy z toru w skwierzynie itp???
Napisano 20 czerwca 2012 - 17:40
Kamil, trochę dystansu... Jeśli o mnie chodzi, nie mam prawa mieć pretensji, bo do niczego się nie przyłożyłem. A "skorumpowane jury" miało być żartem, więc nie bierzcie tego do siebie. Chociaż chyba i tak powinienem wygrać, zwłaszcza w śpiewaniu
Ps. Tekstu o rodzinie nie słyszałem, ale też potraktowałbym jako żart.
Mellow guys!
Ps. Tekstu o rodzinie nie słyszałem, ale też potraktowałbym jako żart.
Mellow guys!
Napisano 20 czerwca 2012 - 18:37
Fayapan, widzisz. . . . Takie słowa, nawet powiedziane żartem działają demotywująco. Bo robi się coś dla ludzi, żeby się dobrze bawili, a później stoisz sobie z boku i słyszysz coś takiego. . . nie jest to przyjemne.
Jak z Kamilem podliczyliśmy wyniki to jeszcze żeśmy się śmiali że pewnie ktoś tak będzie mówił, i tak też było. To nie nasza wina że dziewczyny się postarały i powygrywały masę konkurencji - za co pełen szacun, bo nasze zdziwienie było naprawdę ogromne . Po to są wrzucone wyniki żeby później nie było żadnych niedomówień. A komisja gier i zakładów losujących była, wyniki dokładnie sprawdzone i zatwierdzone.
A tak po za tym to tylko zabawa. . .
Pozdro!
Jak z Kamilem podliczyliśmy wyniki to jeszcze żeśmy się śmiali że pewnie ktoś tak będzie mówił, i tak też było. To nie nasza wina że dziewczyny się postarały i powygrywały masę konkurencji - za co pełen szacun, bo nasze zdziwienie było naprawdę ogromne . Po to są wrzucone wyniki żeby później nie było żadnych niedomówień. A komisja gier i zakładów losujących była, wyniki dokładnie sprawdzone i zatwierdzone.
A tak po za tym to tylko zabawa. . .
Pozdro!
Użytkownik Wąski edytował ten post 20 czerwca 2012 - 18:37
#256 Gość_klisza_
Napisano 20 czerwca 2012 - 18:46
Ale co tu się dziwić - omijając umiejętności, które są dużym procentem wyniku, to wygrały najmocniejsze auta ja tam się nie dziwię i nawet przez myśl nie przeszło kwestinowanie wyników brakowało mi na złocie jednej rzeczy - kolejnego dnia
PS nr 18 w rajdzie nie najgorzej, next time znów jadę z Winiakiem jeszcze bardziej mnie nakręcił na swap na 3.0
PS nr 18 w rajdzie nie najgorzej, next time znów jadę z Winiakiem jeszcze bardziej mnie nakręcił na swap na 3.0
Napisano 20 czerwca 2012 - 20:11
Użytkownik Wąski dnia 20 czerwca 2012 - 18:37 napisał
Fayapan, widzisz. . . . Takie słowa, nawet powiedziane żartem działają demotywująco. Bo robi się coś dla ludzi, żeby się dobrze bawili, a później stoisz sobie z boku i słyszysz coś takiego. . . nie jest to przyjemne.
Być może... W takim razie przepraszam za nieprzemyślane słowa.
Napisano 20 czerwca 2012 - 21:16
Czy ktoś mi napisze dlaczego nr.22 ma "0" w tej tabeli.
Jako jedyny numer....
http://imageshack.us...4/98231439.jpg/
Jako jedyny numer....
http://imageshack.us...4/98231439.jpg/
#260 Gość_felix_
Napisano 09 sierpnia 2012 - 18:07
Pragnę poInformować, że dzięki kol. VIZART istnieje możliwość zakupu płyty DVD ze zlotu w Leśnym Dworze ( X OZF).
Koszt : 15 pln + koperta+znaczek
W sprawie zakupu proszę pisać na PW do Vizart-a.
Opakowanie i płyta prezentują się zacnie.
Roxa tu tez wrzucilem zeby wszyscy wiedzieli, nie kazdy czyta uwagi administracyjne .
Koszt : 15 pln + koperta+znaczek
W sprawie zakupu proszę pisać na PW do Vizart-a.
Opakowanie i płyta prezentują się zacnie.
Roxa tu tez wrzucilem zeby wszyscy wiedzieli, nie kazdy czyta uwagi administracyjne .